My Profile
Profile Avatar
EdwinBourke2
Nes Terrasse 167
Nesbru, NA 1394
Norway
952 09 572 http://www.ladartleague.com/manchester-united-barn.no *******
manchester united drakterPersebaya-supportere 1927, Andi Pecie var fornøyd med den assertive holdningen til ungdoms- og idrettsminister Imam Nahrawi etter et frysebrev mot PSSI. Det vil si, kampen Bonek-nevner lojale Persebaya-tilhengerere - på gaten Embong Malang, lørdag morgen, var ikke forgjeves.
Bonek gjør gaten nær Embong Malang kl 10:00. I handlingen krevde de tre forespørsler, hvorav en fullt støtter holdningen til Menpora og BOPI for å fryse PSSI. Kort sagt, håper Andi at manchester united klær alle lydige mot beslutningen Menpora, spesielt PSSI. 'Vi håper at alle lydige mot regjeringer, inkludert PSSI,' sa Andi i en kort melding til Sindonews.
Selv om avbrutt for å møte Menpora, fordi PKB-politikeren ikke var til stede i den ekstraordinære kongressen, men Bonek føler seg allerede fornøyd. Andi sa at Imamen fortjener å delta i utvalget av ketum, waketum og ledende medlemmer av PSSI. Fordi han har gitt SP borussia dortmund drakt 3 og til fristen bestemte seg ikke for noe svar.
'Vi er ganske fornøyde og vice versa Menpora trenger ikke å komme til kongressen PSSI, fordi den har utstedt et varselbrev til 3,' fortsatte han.
For din informasjon, etter at PSSI-styremøtet valgte ny periode 2015-2019, holdt La Nyalla Mahmud Mattalitti som et nytt kjede umiddelbart et internt møte for å diskutere det frysende brev som ditangan Menpora. Senere blir resultatene barcelona fotballdrakt av dette møtet hentet i møte med Imam som finner sted mandag.
Kandidat Bonek håper at Menpora er i samsvar med hans holdning. Andi ga til og med en liten melding til ministeren med overskje for å umiddelbart danne et overgangsteam for den nye ledelsen av den nye ledelsen. 'Vi håper at Menpora er i overensstemmelse med dekretet og umiddelbart overgangsteamet danner for normalisering av PSSI-ledelsen,' lokk Andi, kort.
 Phone
 : 
+90 (212) 220-5451
 Email  : ebes@ebesweb.org